رویداد ارائه نیازها و چالشهای فناورانه گروه گسترش انرژی پاسارگاد در تاریخ 17مردادماه در مرکز نوآوری انرژیک برگزار شد.
اولین رویداد energic call for solution ، رویداد ارائه نیازها و چالشهای فناورانه گروه گسترش انرژی پاسارگاد است که مطالعات آن بیش از 4 ماه به طول انجامید و خروجی این مطالعات و بررسی ها 10 شناسنامه تقاضای تکنولوژیک بوده است که در این رویداد توسط شرکتهای زیرمجموعه گروه گسترش انرژی پاسارگاد ارائه گردید.
این رویداد به صورت تخصصی و با هدف حل چالشهای صنعت به وسیله کارآفرینان خلاق داخلی طراحی و اجرا شده است. برای این رویداد مطالعات دقیق و مشخص فنی انجام شده و در رابطه با چالشهای عملیاتی راهکار و نمونه های موفق بررسی شده است.
رویداد ارائه نیازها و چالشهای فناورانه گروه گسترش انرژی پاسارگاد در تاریخ 17مرداد ماه در مرکز نوآوری انرژیک برگزار شد.
در بخش اول این رویداد مدیران ارشد و مدیران عامل گروه گسترش انرژی پاسارگاد، شرکت آپادانا ونچرز، شرکت پترو دانیال کیش، شرکت حفاری استوان کیش، شرکت پتروکاریزامیدکیش، شرکت گسترش صنایع شیمیایی سینا و مرکز نوآوری انرژیک به معرفی شرکتها، چالشها، رویکرد خود نسبت به نوآوری و دیدگاه خود نسبت به حل چالشهای صنعت توسط نوآفرینان و شرکتهای دانش بنیان و فناور پرداختند.
در ابتدا جناب آقای دکترمحمدعلی عمادی معاون اجرایی بالادستی گروه گسترش انرژی پاسارگاد به صورت آنلاین در رویداد حضور داشتند و رویکرد آن گروه معظم در استفاده از پتانسیل توان تولید داخلی و شرکتهای دانش بنیان و فناور را در بخش بالادستی صنعت نفت بیان کردند و به شرح فعالیت ها و برنامه های این گروه معظم در راستای نوآوری و فناوری داخلی این گروه پرداختند.
سپس، جناب آقای مهندس مهدی غلاملو مدیرعامل شرکت آپادانا ونچرز و رئیس هیئت مدیره مرکزنوآوری انرژیک درباره زیست بوم نوآوری در صنعت نفت و انرژی و تعامل آپادانا ونچرز با اجزای این زیست بوم گزارشی ارائه دادند.
سرکارخانم دکترمحمودی مدیر دانش گروه گسترش انرژی پاسارگاد گزارشی از فعالیتهای گروه گسترش انرژی پاسارگاد در اکوسیستم نوآوری و فناوری و فعالیتهای مرکز نوآوری انرژیک ارائه دادند.
جناب آقای مهندس روزبه شاهرخی مدیرعامل مرکز نوآوری انرژیک درباره اهمیت بهره گیری از رویکرد نوآوری باز در صنعت نفت وانرژی و مزایای آن برای شرکتهای صنعتی و آمارهای بین المللی و تاثیر این رویکرد در رشد شرکت های صنعتی صحبت کردند وگزارش فرایند اجرایی رویداد ارائه نیازها و چالشهای فناورانه گروه گسترش انرژی پاسارگاد ارائه دادند.
جناب آقای مهندس رهبری معاون اجرایی گروه گسترش انرژی پاسارگاد در بخش پایین دستی در راستای اهمیت استفاده از توان داخلی و رفع نیازها و چالشهای فناورانه و به طور خاص چالشهای گروه گسترش انرژی پاسارگاد و تاثیرات مثبت آن در صنعت صحبت کردند.
جناب دکتر مرتضی پاکروان مدیرعامل شرکت حفاری استوان کیش دیدگاه خود را در راستای استفاده از نوآوری در شرکت حفاری استوان کیش و چالشهای فناورانه آن شرکت بیان کردند.
جناب آقای دکتر سید احمد حسینی مدیر عامل شرکت گسترش صنایع شیمیایی سینا به معرفی این شرکت و اهمیت فعالیتهای نوآورانه و فناورانه پرداختند.
جناب آقای مهندس هاشم صباغان مدیرعامل شرکت پترو دانیال کیش به اهمیت نوآوری در صنعت و معرفی شرکت پترو دانیال کیش پرداختند.
در قسمت آخر سخنرانیها در بخش اول، جناب آقای مسعود جعفری اصطهباناتی مدیر عامل و عضو هیأت مدیره صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت در جهت معرفی آن صندوق و طراحی ساز و کار قراردادهای خرید تضمینی تولید بار اول توضیحاتی را ارائه کردند.
در بخش دوم این رویداد نمایندگان شرکتهای پترو دانیال کیش، حفاری استوان کیش، پتروکاریز امید کیش و گسترش صنایع شیمیایی سینا، به توضیح و ارائه نیازهای فناورانه و پاسخ به سوالات شرکتهای دانشبنیان و نوآور، واحدها و تیمهای فناور، استارتآپها، نخبگان ، اساتید دانشگاهی و دانشجویان که به صورت مجازی حضور داشتند پرداختند.
جناب آقای مهندس سروش محمودی مدیر توسعه کسب و کار شرکت پترو کاریز امید کیش نیازهای:
- کالیبراسیون تجهیزات MWD/LWD
- تعمیرات و نگهداری تجهیزات MWD/LWD
را ارائه کردند.
جناب آقای دکتر حمیدرضا اخوت مدیر توسعه کسب و کار شرکت حفاری استوان کیش به ارائه نیازها:
- خوردگی تجهیزات ودستگاه حفاری
- تامین تجهیزات و قطعات یدکی
3 . سیستم مدیریت اجزای رشتهی حفاری با استفاده از فناوری RFID
پرداختند.
جناب آقای مهندس بهنام هدایتی مدیرپروژه شرکت گسترش صنایع سینا به ارائه نیازهای :
- جذب گاز دیاکسید کربن در کارخانه تولید متانول و تبدیل دی اکسید کربن به متانول
- جذب گاز دیاکسید کربن در کارخانه تولید متانول و تبدیل دی اکسید کربن به متانول
جناب آقای داوود طاهری مدیر توسعه تجارت شرکت پترو دانیال کیش به ارائه نیازهای:
- عمر کوتاه لباس کار کارکنان حفاری
2. استاندارسازی گازهای SOX و NOX از طریق کاتالیست
3. تعمیر و نگهداری ابزارهای نمودارگیری از چاه و تأمین قطعات یدکی
- گیرنده مغناطیسی برای جذب خرده آهن باقیمانده درون چاهها
- استفاده از تکنولوژی لیزر برای عملیات مشبک کاری چاههای نفت
- سیستم تست ساقه مته (DST) هوشمند
پرداختند.
و در آخر جناب آقای سهراب آقازاده مدیر دپارتمان مدیریت تکنولوژی و نوآوری شرکت فرا درباره فرایند رویداد و پروپوزال های دریافتی از طرف شرکتهای دانشبنیان و نوآور، واحدها و تیمهای فناور، استارتآپها، نخبگان ، اساتید دانشگاهی و دانشجویان صحبت کردند.
مجموع شرکت کنندگان در این رویداد به صورت حضوری 40 نفر مهمانان ویژه و به صورت مجازی 398 نفر بوده است.
در حاشیه رویداد جلسات مدیران شرکتها در راستای بررسی همکاریهای فناورانه و استفاده از نوآوری باز در صنعت نفت برگزار گردید.
مدیران عامل و مدیران ارشد شرکتهای بزرگ صنعتی از مرکز نوآوری انرژیک و شرکتهای عضو این مرکز بازدید کردند که در این بازدید تیمهای نوآفرین عضو این مرکز به معرفی خدمات و محصولات خود پرداختند و در راستای فروش محصولات و خدمات خود به گفت و گو پرداختند.
شرکتهای دانشبنیان و نوآور، واحدها و تیمهای فناور، استارتآپها، نخبگان، اساتید دانشگاهی و دانشجویان تا 15 شهریور 1400 فرصت خواهند داشت تا پروپوزال راهکارهای پیشنهادی خود برای حل چالشهای فناورانه این شرکتها را ارائه کنند و پس از دریافت پروپوزالها، کلیه راهکارها در مرحله ارزیابی توسط کمیته داوری بررسی و نوآفرینان برتر جهت ارائه طرحهای پیشنهادی معرفی خواهند شد.
پس از فاز اول غربال طرحهای پیشنهادی، کمیته داوری تخصصی مشترک ارزیابی نوآفرین و راهکار برتر را جهت ورود به فاز توانمندسازی، پشتیبانی و مدیریت طرح و توسعه راهکار فناورانه انجام خواهند داد و پس از آن بهمرسانی میان صنعت و نوآفرینان صورت میپذیرد.
این مسألهها از دل فرآیندها و عملیات روزمره شرکتها استخراج میشوند و در نتیجه، راهحل آنها برای شرکتها بسیار ارزشمند خواهد بود و نوآفرینانی که برای این مسألهها راهحل ارائه بدهند میتوانند اطمینان داشته باشند که مشتری مناسبی برای محصولشان وجود خواهد داشت.